STREAM ZADAR  platforma je edukativnih sadržaja koja se realizira putem ciklusa edukativno-izvedbenih radionica. Radionice su otvorene široj javnosti stoga umjetnici svojim interdisciplinarnim znanjem obogaćuju kulturnu politiku samog grada. Ugostit  ćemo svjetske, ali i hrvatske pedagoge, plesače i profesionalce u plesnoj umjetnosti. Tako će Hanna Hegenscheidt sedmu godinu za redom održati radionicu Klein tehnike. Domaće snage predstavljati će Nenad Vertovšek, poznati učitelj ”Tai Chija” koji radi i djeluje u Zadru te će se ovim putem predstaviti širem krugu polaznika koje privlači ova edukativna platforma.Iva Hladnik i Andrzej Woźniak podijeliti će svoje znanje kontaktne improvizacije.

Sanna Myllylahti, svjetski prepoznata koreografkinja, plesačica i pedagoginja održat će plesnu radionicu, a prezentacijom radionice će se otvoriti 10. Monoplay festival.

STREAM ZADAR implementacijom svog programa objedinjuje edukativno izvedbeni ciklus ”zadarskog plesnog ljeta”. U prostorima Zadarskog plesnog ansambla odvijat će se radionice od 06.-19.kolovoza, kao uvertira međunarodnom festivalu posvećenom solo formi – 10. Monoplayu.

Stream Zadar je organiziran od strane Zadarskog plesnog ansambla i umjetničke organizacije 21:21.

NEWSLETTER