UPUTE ZA POSJETITELJE // BUDIMO ODGOVORNI, SOLIRAJMO & ČUVAJMO SEBE I DRUGE

Kako bismo nam svima olakšali snalaženje, pišemo i podsjećamo na smjernice i preporuke vezano za aktualnu epidemiološku situaciju:

DEZINFEKCIJA RUKU // Na ulazu u festivalski prostor svim će posjetiteljima biti dostupni dozatori s dezinfekcijskim sredstvom za ruke. Molimo Vas da dezinficirate ruke pri dolasku na festival.

MASKE ZA LICE // Preporučuje se korištenje maske za lice tijekom ulaska, boravka i izlaska iz zatvorenog prostora, tj. prostora Kazalište lutaka Zadar.

ODRŽAVANJE DISTANCE // Tijekom boravka u prostorima, uključujući dolazak i odlazak, preporučuje se održavanje fizičke udaljenosti između posjetitelja od 1,5 metra.

VAŽNO // Svim posjetiteljima se preporučuje da prije izlaska iz kuće izmjere tjelesnu temperaturu te otkažu dolazak u slučaju povišene temperature ili bilo kojih znakova bolesti (kašalj, nedostatak zraka, grlobolja, curenje nosa ili gubitak njuha).

EVIDENCIJA POSJETITELJA // Za potrebe vođenja evidencije prema preporuci Nacionalnog stožera civilne zaštite RH prikupljat će se osnovni podatci svih posjetitelja: ime, prezime i broj telefona. Molimo Vas da se prilikom ulaska na festivalsku lokaciju (crkva Sv. Dominika) na označenom mjestu predbilježite i ostavite svoje podatke za potrebe vođenja evidencije. Podaci će se koristiti isključivo u svrhu potrebe praćenja epidemiološke situacije.

Vidimo se na Monoplayu & uživajmo solo na solu!

NEWSLETTER